Dropbox

Senast ändrad: 13 januari 2023

Tidigare kunde man på SLU:s studentdatorer använda den version av Dropbox-klienten som kräver att man installerar ett program i datorn. Det går inte numera.
Istället ber vi dig använda webbversionen av Dropbox via www.dropbox.com.
Där kan du logga in och nå dina dokument oberoende av var du befinner dig.

Denna ändring är genomförd dels för att öka prestandan och stabiliteten på SLU:s datorer, dels för att förkorta inloggningstiderna.

Om du i stället vill spara ner dokument lokalt på din SLU-inloggning/ditt skrivbord kan du spara dem under ”Mina dokument” eller på ”skrivbordet” (dessa personliga mappar kan nås från vilken studentdator som helst inom SLU).

Har du frågor kring detta - ring 018-676600 eller maila till support@slu.se.

Kontaktinformation

IT-Support Servicedesk, SLU

Direktsupport: 018-67 6600 tonval
Öppet 08.00-16.00

Webb: support.slu.se
Mail: support@slu.se