Bostad i Umeå

Senast ändrad: 27 augusti 2019
bcabfe80b721515b_org.jpg

Det finns ett flertal olika bostadsbolag och stiftelser som erbjuder studentboende i Umeå. På följande hemsidor hittar du de flesta bostadsbolag som hyr ut bostäder i och omkring Umeå.

Hyra bostad Umeå Bostadsförmedling som listar lediga lägenheter med förstahandskontrakt hos privata hyresvärdar i Umeå.

Portalen för Umeå Den ena av kommunens två bostadssidor på nätet. Här finns länkar både till hyresbolag, men även till fastighetsmäklare och fastighetsföretag om du är intresserad av att köpa en lägenhet.

Umeå kommun Den andra av Umeå kommuns två bostadssidor på nätet. Här hittar du tydligt listade kontaktuppgifter och hemsidor till hyresbolag, fastighetsföretag och även några vandrarhem.

AB BostadenUmeås allmännyttiga fastighetsbolag är en stor aktör på studentbostadsmarknaden i Umeå. Hyr ut ca 5 000 studentrum.

Bostadspanda.se

Bostadspanda.se är en hemsida som sammanställer lediga lägenhetskontrakt ifrån mer än 200 olika bostadssiter i Sverige på ett och samma ställe.

Findroommate.se Findroommate.se är en tjänst där bostadssökande kan hitta lediga rum hos folk som hyr ut rum, alternativt hitta andra bostadssökande att gå ihop med för att hitta en större lägenhet att dela på.


Kontaktinformation
Sidansvarig: study@slu.se