SLU-nyhet

Sommar på SLU-biblioteket

Publicerad: 29 maj 2023

Nu är sommaren snart här och för SLU-biblioteket innebär det en del förändringar i öppettider, lånetider och låneservice.

Öppettider

Vi drar ner på våra bemannade öppettider och under juli kommer SLU-biblioteken i stort sett att vara obemannade. Men vår digitala kundtjänst är öppen hela sommaren, och som student eller anställd kommer du in i lokalerna med ditt passerkort precis som vanligt.

För aktuella öppettider för våra olika campusbibliotek och vår digitala kundtjänst, se Adresser och öppettider.

Sommarlån

Under sommaren är det längre lånetid för kurslitteraturen. Böcker med normal lånetid på 8 eller 14 dagar kan nu lånas över hela sommaren och behöver inte åtelämnas förrän 31 augusti. 

Beställningar

Under sommaren kommer biblioteken att vara helt obemannade under vissa perioder. Det innebär att beställningar kan ta längre tid att hantera än vanligt. Det kommer dessutom inte vara möjligt att beställa några lån alls från SLU-biblioteket i Skinnskatteberg eller Flyinge hästbibliotek.

Relaterade sidor: