SLU-nyhet

Ladok Student uppdateras med nytt utseende och utökad funktionalitet

Publicerad: 06 april 2021

Ladok Student kommer att uppdateras med nytt utseende och funktionalitet. Det nya gränssnittet har utvecklats för att uppfylla lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Förändringen kommer att ske i mitten av april.

Det nya grässnittet har en tydlig startsida där dina aktuella ladokhändelser visas, exempelvis kursregistrering och anmälan till tentamen.

Ladok har också skapat en helt ny sida ”Min utbildning” som tydligt visar information om ditt program och dina kurser. Du kan filtrera informationen på sidan så den visar alla kurser, endast avklarade kurser, ej avklarade kurser och dina tillgodoräknanden.

En annan nyhet är att funktionalitet för Emrex (utländska meriter).

Instruktionsfilmer