SLU-nyhet

”Den stora älgvandringen fyller SLU med innehåll”

Publicerad: 21 april 2021
Personer som är med och gör programmet Den stora älgvandringen, foto.

Sveriges television har börjat sända tittarsuccén Den stora älgvandringen igen. Programmet ger SLU en uppmärksamhet som är svår att överträffa. Göran Ericsson är den som syns i tv som med sin lugna auktoritet förmedlar sin kunskap. Han betonar lagarbetet och att det är många som är med och skapar framgången.

SLU:s personaltidning Resurs har ställt några frågor till Göran Ericsson. Hur ser han på all den uppmärksamhet han får? Hur kommer det sig att Den stora älgvandringen blivit en sådan succé? Och när tror Göran att den första älgen simmar över Ångermanälven?

Alla dessa frågor och några till får du svar på i Resursartikeln här


Kontaktinformation

Resurs – SLU:s personaltidning på webben
E-post: resurs@slu.se