SLU-nyhet

MFS-Skrivarstuga inför 15 februari deadline

Publicerad: 04 februari 2019

Vill du samla material till ditt examensarbete i ett utvecklingsland är du välkommen att söka ett MFS-stipendium

Skriv din kandidat-, magister- eller masteruppsats i ett utvecklingsland, missa inte chansen att åka på Minor Field Studies, ett Sida-finansierat program. Fältstudien ska äga rum i minst 8 veckor och hemkomst till Sverige måste ske senast 31 december 2019.

Sista ansökningsdag är 15 Februari 2019! Ansökan och frågor skickas till Mobility@slu.se.

Läs mer om MFS och hur du ansöker här.

Skrivarstuga

Har du frågor om MFS? Vill du veta mer? Vill du gå igenom din ansökan innan du skickar in den? Kom till MFS-skrivarstugan och ställ dina frågor eller gå igenom din ansökan direkt med MFS-handläggare. Drop-in när det passar dig!

  • Torsdag, 7 februari i Datorsal Hugin i VHC från 12:00-14:00.

Kontaktinformation