Kontaktinformation
annelie.carlsson@slu.se eller karin.wallin@slu.se
Telefon 0511-671 37 (Annelie) eller 0511-671 38 (Karin)
Då kan distanskursen "Marknadsinriktad får- och lammköttsproduktion" vara något för dig!
Kursen har fokus på får- och lammköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring, köttkvalitet och ekonomi.
Vi kommer att besöka gårdar, testa på hullbedömning och eventuellt köttprovsmakning!
Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 21 Jan - 9 Jun 2019 och omfattar 7,5 hp. De obligatoriska träffarna planeras vara i Skara v. 8 och v. 17. Varje träff är två-tre dagar i anslutning till en helg.
annelie.carlsson@slu.se eller karin.wallin@slu.se
Telefon 0511-671 37 (Annelie) eller 0511-671 38 (Karin)