SLU-nyhet

Sök Stockholms stads traineeprogram och träffa dem på framtidsmässan 12 april

Publicerad: 05 april 2018

Traineeprogrammet vänder sig till dig som är nyutexaminerad akademiker. Genom programmet får du en överblick av Stockholms stads verksamheter och möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

I programmet ingår bland annat:

  • Utbildning inom projekt- och förändringsledning samt ledarskap
  • Utbildning inom retorik och presentationsteknik
  • En mentor som följer dig genom hela programmet
  • Studiebesök inom och utanför organisationen
  • Tre veckors utbyte i en annan verksamhet i Stockholms stad
  • Studieresa

Till traineeprogrammet söks allt ifrån systemvetare, studie-
och yrkesvägledare, controller, förskollärare, projektledare m.m. Träffa representanter från Stockholms stad på Framtidsmässan Stockholm den 12 april och få svar på dina frågor och funderingar, och ansök till programmet direkt på plats! Kl. 10:30 håller dessutom representanter från staden en föreläsning om traineeprogrammet där publiken bjuds på gratis frukost!


Kontaktinformation