SLU-nyhet

Följ med på Female start-up day

Publicerad: 24 november 2016

Är du kvinna och studerar på SLU i Uppsala? Då har du möjlighet att bli en av 20 studenter som får möjlighet att åka till Stockholm med Entrepreneurs Academy för att besöka kvinnliga entreprenörer inom olika branscher.

Den 7 december är det återigen dags för ett av årets mest inspirerande event. Entrepreneurs Academy kommer tillsammans med 20 kvinnliga Uppsalastudenter att besöka kvinnliga entreprenörer inom olika branscher.

Det kommer vara en fullspäckad dag med massor av inspiration, tips och härliga damer. En dag ni inte vill missa!

Vill du följa med på female start-up day?

Mejla namn och program senast den 30 november. Det finns totalt 20 platser, så skynda att söka!

sara.elinder@entrepreneursacademy.se
emma.cederwall@entrepreneursacademy


Kontaktinformation