30 jun

Zoom, Digitalt

Blir SLU nummer ett i Europa?

interna händelser |
Gul-vit fjäril på kvist med knoppar. Foto

Hur går det i utmaningen? I detta digitala event medverkar bland andra Kirsten Schurijt, WWF:s internationella generaldirektör. Det kommer att dröja ett tag tills det slutgiltigt resultat blir klart på grund av att det som rapporterats måste valideras. När resultatet är klart så publiceras det på webbplatsen och via en nyhet.

Aktiviteten är ett avslutningsevent för Biodiversity ­Campus Challenge 22 maj–30 juni då det gällde det att hitta och rapportera så många olika arter som möjligt på SLU:s campusområden.

Biodiversity Campus Challenge är en bioblitz organiserad av ICA, en förening för europeiska Life Science universitet, som utmanar europeiska universitet att kartlägga den biologiska mångfalden på sina campusområden.

 

Zoomlänk: https://wur-nl.zoom.us/j/7237453600?pwd=dC9taGxOV01nRW5ZSmVCalBuakZvZz09

Fakta

Tid: 2023-06-30 15:00 - 16:30
Ort: Digitalt
Lokal: Zoom
Arrangör: ICA

Kontaktinformation