Silhuetter av tre personer. I bakgrunden ett collage av mönster. Illustration.
1 dec

Plan 1, Ulls hus (nedanför trappan), Uppsala

Culture@Campus: Julmarknad i Uppsala

Närbild på julgran. Foto.

Nu börjar julen närma sig och Culture@Campus bjuder tillsammans med föreningen Ull i Uppland in till julmarknad på Campus Ultuna. Kom och köp julklappar, träffa kollegor och studenter och ta med lite julstämning hem!

Culture@Campus och föreningen Ull i Uppland bjuder tillsammans in alla studenter och anställda på SLU till Campus Ultunas julmarknad. Kom i julstämning och köp egenhändigt tillverkade julklappar gjorda av SLU:s anställda och studenter eller ullkonstnärer från föreningen Ull i Uppland – eller kom förbi för att dricka glögg och äta pepparkakor. 
 
Är du anställd eller student vid SLU och vill sälja något på julmarknaden? Anmäl dig senast 26 november via länken nedan:

Fakta

Tid: 2023-12-01 11:00 - 14:00
Ort: Uppsala
Lokal: Plan 1, Ulls hus (nedanför trappan)
Arrangör: Culture@Campus och Ull i Uppland

Relaterade sidor: