8 nov

Umeå

Öppet hus på SLU:s campus i Umeå

besök på slu | evenemang |
Studenter campus Umeå

Onsdag den 8 november bjuder SLU Umeå tillsammans med Umeå universitet in till Öppet hus. Öppet hus är ett tillfälle att få inspiration och information om hur det är att plugga på SLU.

Under dagen bjuds det på föreläsningar om hur det är att plugga på SLU och vilka utbildningar vi erbjuder. Det finns också möjlighet att besöka Umeå universitets mässa där SLU finns på plats med studenter och studie- och karriärvägledare som är redo att berätta mer och svara på frågor. Klockan 13:15 erbjuds en rundvandring till SLU där Skogshögskolans studentkår visar runt. Rundvandringen avslutas med fika.


Föreläsningarna hålls i Umeå universitets lokaler där även mässan äger rum.


Välkomna!

Relaterade sidor: