11 okt

Online

Hur du startar eget företag under tiden du studerar. Karriärwebbinar med Drivhuset.

I detta webbinarium på Zoom får du lära dig grunderna för att starta eget företag under tiden du studerar. Efter presentationen har du möjlighet att ställa dina frågor.

Du kommer att få veta mer om det stöd som Drivhuset kan erbjuda dig samt utforska olika sätt att skapa och utveckla dina idéer. Vidare så tas det upp hur du arbetar med din målgrupp och vilka företagsformer det finns i Sverige.

I detta webbinarium på Zoom får du lära dig grunderna för att starta eget företag. Du kommer att få veta mer om det stöd som Drivhuset kan erbjuda dig samt utforska olika sätt att skapa och utveckla dina idéer. Vidare så tas det upp hur du arbetar med din målgrupp och vilka företagsformer det finns i Sverige.

Detta kan mycket väl vara ditt första steg på din resa mot att bygga något eget!

Drivhuset Uppsala är en ideell stiftelse som erbjuder gratis coachning och utbildning i entreprenörskap.

Webbinaret ges på engelska.

Målgrupp: alla studenter på SLU

Språk: Engelska

Registrering: https://slu-se.zoom.us/meeting/register/u5Ilc-ChqzwsGNB3KC8yh5WZvoOVCc44aPgz

----

Sanaz Kalantari och Rana Toprak, som läste till landskapsarkitekter vid Ultuna, tilldelades i våras utmärkelsen Årets studententreprenörer i Uppsala 2023, av entreprenörstiftelsen Drivhuset.

Drivhuset nominerar och tilldelar priset till studenter eller nyexaminerade studenter i Uppsala. Syftet är att uppmärksamma studenternas entreprenörskap och drivkraft. Läs mer om priset på Drivhusets webbplats Årets Studententreprenör - Drivhuset Uppsala

Här hittar du en artikel om Sanaz och Ranas utmärkelse och deras företag Rotad & Jordad Årets studententreprenörer i Uppsala