22 sep

Vid bibliotekets kurssamling, Umeå

Stickkafé Umeå – alla är välkomna!

evenemang |
Två personer sitter och stickar, foto.

Tycker du om att sticka eller vill lära dig hur man gör? Varm välkommen till stickkafé på SLU-biblioteket i Umeå under ledning av Stina Molin och Cissi Jansson.

SLU-biblioteket hälsar alla intresserade hjärtligt välkomna till höstens stickkafé! Kanske har du aldrig stickat och vill du lära dig eller så kan du redan och vill utmana dig till något nytt? Kanske vill du bara träffa andra intresserade, umgås över en fika under några mysiga hösteftermiddagar? Sticknålar och garn finns att låna på plats.

Stina Molin är utbildad i textil, vävnad, konstsömnad och stickning och har erfarenhet av att handleda slöjd. Tillsammans med Cissi Jansson från biblioteket kommer hon att finnas på plats för att dela med sig av sina kunskaper. Om du redan har ett stickprojekt kan du ta med det och få råd och tips. Du kan också starta upp ett projekt med hjälp av Stina. Har du någon annan form av hantverk du pysslar med går det bra att ta med det också, men då utan handledning från oss ledare.

Vi ses vid fyra tillfällen under hösten (22 september, 20 oktober, 17 november och 15 december) kl. 16:00–17:30.

Fakta

Tid: 2022-09-22 16:00 - 17:30
Ort: Umeå
Lokal: Vid bibliotekets kurssamling
Arrangör: SLU-biblioteket

Relaterade sidor: