18 maj

Online via Zoom

Rekrytering inom det privata näringslivet – vad du ska göra och vad du kan förvänta dig

seminarier, workshops |

I detta webbinarium får du lära dig mera om rekryteringsprocessen. Vad letar en rekryterare efter? Hur ska du sticka ut i mängden? Hur ser en rekryteringsprocess ut och vad kan du förvänta dig i de olika stegen?

Marlene, med en PhD i Medicinsk Biokemi från SLU och fyra års erfarenhet av rekrytering inom Life Science och Tech, kommer och berättar om de olika stegen i en rekryteringsprocess och svarar på era frågor om de olika delarna i en typisk rekryteringsprocess inom industrin.

Målgrupp: Webbinariet är öppet för alla studenter och alumner vid SLU.

Språk: Webbinariet ges på engelska.

Anmälan: Du deltar digitalt via Zoom. När du har anmält dig får du en bekräftelse med inloggningsuppgifter till webbinariet.