12 maj

Ulls hus, nedre plan, Uppsala

Koppla av med dans!

evenemang |

Har du dansat med en pinne förut? Eller en halsduk? Eller en sjal? Culture@campus bjuder på en stunds avkoppling mitt på dagen den 12 maj.

Kom och få ny energi med mjuka dansrörelser till musik med tangoläraren, massageterapeuten och konstnären Rebecca Liljefors. Efteråt känner du dig både skönt avslappnad och pigg! Alla är välkomna, och du behöver inga förkunskaper.

Evenemanget arrangeras av Culture@Campus, som efter ett långt pandemiuppehåll äntligen är tillbaka. Culture@Campus är ett samarbete mellan bibliotek, IT-avdelningen och utbildningsavdelningen för att skapa tillfällen för möten, glädje och kulturupplevelser på campus.

Fakta

Tid: 2022-05-12 12:15 - 13:00
Ort: Uppsala
Lokal: Ulls hus, nedre plan
Arrangör: Culture@Campus

Relaterade sidor:


Kontaktinformation