25 nov

plan 1, Ulls hus (vid trappan), Ultuna

Julmarknad på Campus Ultuna

Närbild på julgran. Foto.

Nu börjar julen närma sig, och som avslutning på terminen bjuder Culture@Campus och föreningen Ull i Uppland in till julmarknad på Campus Ultuna. Kom och köp julklappar, träffa kollegor och studenter och ta med lite julstämning hem!

Culture@Campus och föreningen Ull i Uppland bjuder tillsammans in alla studenter och anställda på SLU till Campus Ultunas julmarknad. Kom i julstämning och köp egenhändigt tillverkade julklappar gjorda av SLU:s anställda och studenter eller ullkonstnärer från föreningen Ull i Uppland – eller kom förbi för att dricka glögg och äta pepparkakor.

Är du anställd eller student vid SLU och vill sälja något på julmarknaden? Anmäl dig senast 20 november via länken nedan.

Varmt välkommen!

Fakta

Tid: 2022-11-25 12:00 - 15:00
Ort: Ultuna
Lokal: plan 1, Ulls hus (vid trappan)
Arrangör: Culture@campus och Ull i Uppland

Relaterade sidor: