19 jan

Online via Zoom

Tips och strategier för att hitta sommarjobb eller praktikplats!

seminarier, workshops |

Under detta webbinarium får du lära dig om olika strategier för jobbsökning. Du får tips på hur du med nyfikenhet kan utforska och utöka dina jobbmöjligheter.

Vi ger dig konkreta tips på hur du kan gå tillväga för att komma i kontakt med arbetsgivare, kartlägga din arbetsmarknad, hitta fler utannonserade jobb och göra en så kallad öppen ansökan. Du kommer att göra ett par övningar under webbinariet och du kan ställa frågor via chatten.

Målgrupp: Webbinariet är öppet för alla studenter och alumner vid SLU. Det är speciellt utformat för dig som ska börja leta sommarjobb eller praktikplats, och vi fokuserar på grunderna vid jobbsökning. Det kan även vara av intresse för dig som är nyfiken på nätverkande, jobbsökningsstrategier och hur du kan förstå din framtida arbetsmarknad bättre.

Språk: Svenska

Anmälan: Du deltar digitalt via Zoom. När du har anmält dig får du en bekräftelse med inloggningsuppgifter till webbinariet.