6 maj

Online

Hur du gör en vetenskaplig poster för Thesis Day: Zoom-föreläsning

På föreläsningen kommer du få praktiska tips på hur du gör en vetenskaplig poster till Thesis Day. Föreläsningen ges online via Zoom.

Föreläsningen är för dig som vill delta med ditt exjobb på Thesis Day. Du får bland annat lära dig hur mallen fungerar och hur du kan designa din poster och presentera innehållet för en större publik.

Föreläsningen ges på engelska.

Med Åsa Ode (Alnarp), Sabina Lundberg och Jannie Teinler (Uppsala)

Om Thesis Day

På Thesis Day den 26 maj 2021 får du som är i slutet av din utbildning presentera ditt examensarbete vid posterutställningar och muntliga presentationer. Dagen avslutas med prisutdelning och en mottagning för dig som SLU:s framtida alumn.

Fakta

Tid: 2021-05-06 13:00 - 15:00
Ort: Online
Arrangör: SLU biblioteket