3 nov

Zoom

Vill du bli studentambassadör?

Bilden visar Öppet hus i Alnarp 2020

Vill du arbeta som studentambassadör för SLU, tjäna lite extra pengar och få med dig nyttiga erfarenheter inför arbetslivet? Då är du varmt välkommen att delta på vår digitala studentambassadörsutbildning som genomförs under två onsdagar i november!

Våra studentambassadörer är en mycket viktig del av SLU. Studentambassadörens uppdrag är att presentera SLU och vad vi står för, samt att marknadsföra våra utbildningar. Som studentambassadör ska du också kunna berätta för presumtiva studenter vilka möjligheter det finns för studenter på SLU och inspirera dem till att hitta sin drömutbildning.   

Utbildningen kommer att vara uppdelad i två moduler. Om du vill hjälpa till med projektet ”Skugga student”, våra sociala medier eller arbeta på olika event med enklare arbetsuppgifter räcker det om du anmäler dig till den första modulen. Om du även vill kunna arbeta på mässor/event där vi marknadsför SLU och våra utbildningar behöver du också anmäla dig till den andra modulen.

Modul 1

När: 3 november kl. 13:00-14:30

  • Introduktion till utbildningen
  • Varumärket SLU
  • Praktisk information
  • Anmäl dig senast 28/10

Modul 2

När: 17 november kl. 13:00-15:30

  • Information om våra utbildningar
  • Studentambassadörer berättar om olika typer av uppdrag
  • Gruppövningar
  • Anmäl dig senast 11/11

Som studentambassadörer är det viktigt att du representerar hela SLU, att du är driven och att du har lätt för att samarbeta. Du är social och gillar att prata med andra människor.

Låter detta intressant? Anmäl dig till study@slu.se och ange namn, utbildning och årskurs samt kontaktuppgifter. Du behöver också ange om du endast vill gå modul 1 eller om du vill gå båda modulerna. När vi har bekräftat din anmälan kommer vi att skicka ut anslutningsinformation. Utbildningen kommer att hållas via Zoom.

Utbildningen vänder sig till dig som läser en grundutbildning på SLU. Utbildningen hålls på svenska.

Varmt välkommen med din anmälan!

Fakta

Tid: 2021-11-03 13:00
Ort: Zoom