22 sep

via Zoom

One Health webbinarium #2 - Stefan Bertilsson & Gabriela Olmos

seminarier, workshops |
Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.

Vad påverkar användningen av antibiotika och antibiotikaresistens? Vilka zoonoser kan vara relevanta för hundassisterade interventioner? Ökar fästingburna infektioner? Hur påverkas vårt välbefinnande av landskapet omkring oss? Det, och mycket mer kommer SLU Framtidens djur, natur och hälsa att ta upp i höstens One Health webbinarieserie.

Nästa tillfälle är den 22 september när Stefan Bertilsson kommer att berätta om sitt projekt: Antimicrobial resistance in complex microbial communities samt Gabriela Olmos som delger resultat från sin studie: Understanding decision making on antibiotic use in contrasting countries and animal species.

Zoom-länk och mer information på den engelska kalendersidan.

Välkommen, ingen föranmälan behövs!

Mer information om höstens One Health-serie.

Fakta

Tid: 2020-09-22 12:00 - 13:00
Ort: via Zoom
Arrangör: SLU Framtidens djur, natur och hälsa