Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.
8 sep

Lunch webinar via Zoom 12.15-13.00

Ny webbinarieserie inom One Health: Introduktion av AI inom veterinärmedicinsk diagnostik

seminarier, workshops |

Vad påverkar användningen av antibiotika, antibiotikaresistens och nya diagnostiska metoder samt utvecklingen av nya antibiotika? Vilka zoonoser kan vara relevanta för hundassisterade interventioner? Ökar fästingburna infektioner? Hur påverkas vårt välbefinnande av landskapet omkring oss? Det, och mycket mer kommer SLU Framtidens djur, natur och hälsa att ta upp i höstens webbinarieserie.

Först ut är Elin Hernlund den 8 september, där hon kommer att berätta om sin studie: Introduction of artificial intelligence within diagnostics in veterinary medicine – A concept validation of automatic evaluations of lameness in horses from videos.

Välkommen att Zooma med oss, ingen föranmälan behövs!

För mer information om serien, se den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2020-09-08 12:15 - 13:00
Ort: Lunch webinar via Zoom 12.15-13.00
Arrangör: SLU Framtidens djur, natur och hälsa