Utlysningar

Compricers Ekonomistipendium

Publicerad: 22 mars 2024

Compricers Ekonomistipendium ges ut en gång per år till en vinnare som skrivit en C- eller D-uppsats under året. Ta chansen och ansök innan den 30 september!

Ansökan senast: 2025-09-30
Finansiär: Compricer

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Vi brinner för att göra svenska hushåll lite rikare och att sprida kunskap om privatekonomi.

Nu vill vi belöna dig som bidragit till att öka kunskapen inom vår bransch. Compricers Ekonomistipendium delas varje år ut till den bästa uppsatsen inom privatekonomi eller ekonomi generellt. Stipendiet är värt 20 000 kronor och kan sökas av dig som skrivit en C- eller D-uppsats vid en högskola eller ett universitet i Sverige under det senaste året.

Ansökningsperioden pågår till och med 30 september 2024.

Ansökan

Skicka din uppsats till stipendium@compricer.se
I ansökan anger du:

  • För- och efternamn 
  • Lärosäte
  • Utbildning
  • Bifogad fil med uppsatsen
  • En kort sammanfattning om vad uppsatsen handlar om och de viktigaste slutsatserna du/ni kommit fram till

Fakta:

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Vi hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi hjälper även till via telefon för den som önskar. Vi är registrerade som försäkringsdistributör hos Bolagsverket och står under Finansinspektionens tillsyn. Sedan starten 2005 har vi hjälpt miljontals svenskar att jämföra, byta och spara. Vi är mycket stolta över att vara Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi.