Utlysningar

Extrajobba som privatlärare & mentor

Publicerad: 23 november 2022

Är du på jakt efter ett extrajobb och tycker om att hjälpa unga människor till en bättre framtid? Då är jobbet som studiecoach på SmartStudies något för dig.

Ansökan senast: 2025-12-13

Som studiecoach hos SmartStudies får du ett meningsfullt arbete då du kommer att göra verkligen skillnad hos unga människor. Extrajobbet kommer innebära att du undervisar en elev i taget och ni arbetar löpande tillsammans under skolterminerna.

Våra elever går oftast i grundskolan eller gymnasiet. Oftast träffas ni hemma hos familjen i 90-120 minuter per lektion. Det finns även möjlighet att ge läxhjälp online. Att arbeta löpande och på ett personligt plan tillsammans med dina elever gör att du möjlighet att hjälpa till med mycket mer än bara läxhjälp.

Du kommer även att kunna arbeta med viktiga områden som motivation, självförtroende och studieteknik. Dessa tre områden kan göra stor skillnad i en ung människas liv.

Vi stöttar dig såklart i din undervisning med pedagogikutbildningar, förberedda lektioner och utbildningsspecialister på vårt kontor. Att du inte har någon lärarerfarenhet har ingen betydelse. Det viktigaste är att du själv har god kunskap i ämnena. Resterande hjälper vi dig med.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fyll i ansökningsformuläret på vår webbplats https://smartstudies.se/laxhjalp/

Fakta:

Vi är en av Sveriges största organisationer för läxhjälp och i ett helt decennium har vi hjälpt tusentals elever i hela Sverige till bättre studieresultat. 9 av 10 elever hjälper vi inom matte, studieteknik eller motivation – i kombination med andra ämnen.