Hoppa till huvudinnehåll

Kompetenscentrum företagsledning, KCF

Kompetenscentrum företagsledning, KCF, utvecklar företagsledningen inom de gröna näringarna för att skapa framgångsrika, lönsamma och hållbara företag.


Det finns 9 sidor som är taggade med Kompetenscentrum företagsledning:

Hur får vi bönan till bordet?

Hur får vi bönan till bordet? johanna.grundstrom@slu.se Spara datumet för en spännande workshop inom projektet Bönan till bordet. Det övergripande syftet med projektet är att identifiera de

Testa dina drömmar med SLU på Borgeby fältdagar

Testa dina drömmar med SLU på Borgeby fältdagar johanna.grundstrom@slu.se Pröva dina kunskaper, låt barnen skapa i vår lekhörna och dela dina drömmar om framtiden med SLU på Borgeby fältdagar.

Lansering: filmen om Campus Alnarp

I den nya filmen möter du några av alla de kreativa människor som arbetar på SLU Campus Alnarp med att lösa livsviktiga frågor. Hör dem berätta om betydelsen av forskningsmiljöerna och platsen de är

Tajming i musik och företagande

Dirigent Daniel Hansson från Malmö universitet höll nyligen en musikalisk föreläsning för Alnarps lantmästarstudenter om vikten av tajming. Tajming utgör en av grunderna i företagandet, att göra rätt

Är du en student eller studentgrupp med många idéer eller en affärsidé?

Då ska du/ni söka EU-projektet NOBALIS program för utveckling av entreprenörskap och innovation. Programmet syftar till att främja utvecklingen av innovativa affärsidéer fokuserade på mat, biotech

Klimatsamtal: Begränsning - utmaningar, möjligheter och vägar framåt

Klimatsamtal: Begränsning - utmaningar, möjligheter och vägar framåt futureonehealth@slu.se SLU:s framtidsplattformar och SLU Global bjuder in till ännu ett klimatsamtal, denna gång på temat "

Alnarpskonferensen 2022

När räntorna stiger, bränslekostnaderna rusar, det internationella vapenskramlet blir alltmer skrämmande och handelsgödseln når all time high – hur ska man agera som lantbruksföretagare? Under en

Alnarpskonferensen 2022

Alnarpskonferensen 2022 parvin.mazandarani@slu.se Företagsledning i en osäker omvärld – utmaningar och verktyg Priserna på råvaror och insatsmedel rusar i höjden. Företagandet i de gröna

Feeding your mind 21

Framtidens mat måste vara hållbar, men för att nå det målet behövs många fler innovationer. Vilken potential för det finns i hållbart nytänk från krafter på väg in i livsmedelsbranschen? Kan

Loading…