Hoppa till huvudinnehåll

Livsmedelsvetenskap

Här ingår produktkvalitet, vegetabilier, mjölk, kött, fisk.


Det finns 16 sidor som är taggade med Livsmedelsvetenskap:

Mjölkveckan 2021

Under vecka 41 (11 – 15 okt) bjuder forskningsprogrammet Hållbara dieter från hållbara produktionssystem in till en mjölkvecka med fokus på mjölkens roll i ett hållbart livsmedelssystem. Varje dag

Sustainable Food Systems

Den här sidan är till för dig som studerar på masterprogrammet Sustainable Food Systems. Här hittar du information om programmet, välkomstbrev, ditt ramschema, kontaktuppgifter och de dokument som

Slutkonferens Rikare Skog

In the business of Kvarken forests – a service market for the future elias.andersson@slu.se Konferensen hålls på engelska. För att hitta information, program och registrera dig besök denna sida på

Livsmedelprogrammet (kandidat)

Den här sidan är till för dig som studerar på Livsmedelsprogrammet. Här hittar du information om programmet, välkomstbrev med uppropsinformation, ditt ramschema, kontaktuppgifter och de dokument som

Urbana perspektiv på hur vi kan skapa rättvisa livsmedelssystem

Den 20 april 2021 var SLU Urban Futures och SLU Global värdar för ett interaktivt webbinarium med internationella gäster. Evenemanget belyste kopplingen mellan urbanisering och ambitionen att uppnå

Matologi2019

Lördag, 24 augusti klockan 10-16 arrangeras kunskapsfestivalen Matologi på Norra Latins skolgård i Stockholm. Scenprogram, utställningar och aktiviteter om mat, hälsa och hållbarhet dukas upp av

Matologi 2019

Kunskapsfestivalen Matologi om mat, hälsa och hållbarhet är tillbaka för femte året i rad. Lördag 24 augusti klockan 10-16 bjuder forskningsplattformen SLU Future Food vid Sveriges

Forskarskolan LiFT 2019

14 doktorander från tre lärosäten träffades på SLU för att få en inblick i livsmedelsetik och lagstiftning Forskarskolan LiFT har som mål att utbilda doktorer i livsmedelsvetenskap och

Food and the city

camilla.zakrisson.juhlin@slu.se 8.45-9.15 Coffee and registration. 9.15- 9.20 Welcome. Dean Håkan SchroederLTV faculty. 9.20-9.30 Ingrid Sarlöv Herlin; Professor of Landscape planning, Head of the

Handla med gott samvete - mat som är bra för både hälsan och djuren

Handla med gott samvete - mat som är bra för både hälsan och djuren josefina.zidar@slu.se   Nationellt centrum för djurvälfärd, SCAW, anordnar den 24 oktober 2019 ett seminarium om upphandling och

SCAW's 10 year anniversary

SCAW celebrating 10 years! josefina.zidar@slu.se Welcome to celebrate SCAW's 10 year anniversary! The Swedish Centre for Animal Welfare, SCAW, invites you to a seminar to celebrate our 10 year

Livsmedelsbranschen pitchar sina förslag

Av 30 inkomna ansökningar till SLU:s industridoktorandprogram inom livsmedel har 22 gått vidare i urvalsprocessen. Dessa bjuds nu in till nästa steg, som är ett ”pitch-event” då varje företag/

Loading…