Ny sökning
LV0120

Livsmedelshygien

Kursvärdering

Andra kursvärderingar för LV0120

Läsåret 2023/2024

Livsmedelshygien (LV0120-20212)

2023-10-31 - 2024-01-14

Läsåret 2022/2023

Livsmedelshygien (LV0120-20191)

2022-11-01 - 2023-01-15

Läsåret 2021/2022

Livsmedelshygien (LV0120-20177)

2021-11-02 - 2022-01-16

Kursplan och övrig information

Litteraturlista

Food Microbiology, Fourth edition, Adams & Moss, Royal Society of Chemistry (2015)

ISBN: 9781849739603

HACCP A practical Approach, 3rd edition, Sara Mortimore and Carol Wallace, Springer (2013)
ISBN:
 9781489986405
(Finns även som e-bok, ISBN: 9781461450283)

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Livsmedelstillsyn - magisterprogram Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 38060 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1N)
Ämne: Livsmedelsvetenskap
Kurskod: LV0120 Anmälningskod: SLU-20188 Plats: Ortsoberoende Distanskurs: Ja Undervisningsspråk: Svenska Ansvarig institution: Institutionen för husdjurens biovetenskaper Studietakt: 100%