Institutionen för molekylära vetenskaper
Det finns 3 sidor som är taggade med Institutionen för molekylära vetenskaper:
Biogas stärker och tryggar hållbar svensk energi- och matproduktion
Biogas stärker och tryggar hållbar svensk energi- och matproduktion futurefood@slu.se Biogas och biogödselproduktion bidrar till ett hållbart livsmedelssystem och ökar försörjningstryggheten av mat
![](/globalassets/ew/org/inst/molsci/research/molsci-news-files/2023-articles/lift-phd-course/main-picture.jpg?height=200&width=354)
LiFT-utbildning stärker doktorander
I mars 2023 anordnade Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala kursen ”Regulatory and ethical aspects of food production and consumption”. 17 doktorander med olika bakgrund från fyra lärosäten
![](/globalassets/ew/org/inst/molsci/research/molsci-news-files/2023-articles/hur-paverkar-maten-vart-klimat/mooc_food-and-climate-change.jpg?height=200&width=354)
Hur påverkar maten vårt klimat
Nu blir det lättare för alla att uppdatera sig om hur maten påverkar klimatet. SLU Meny släppte i början av året kursen Mat och Klimat som en öppen nätbaserad kurs, en s.k. MOOC (massive open online
Loading…