New search
LV0117

Basic course Food Science

Course evaluation

The course evaluation is now closed

LV0117-10207 - Course evaluation report

Once the evaluation is closed, the course coordinator and student representative have 1 month to draft their comments. The comments will be published in the evaluation report.

Additional course evaluations for LV0117

Academic year 2024/2025

Basic course Food Science (LV0117-10243)

2024-09-02 - 2024-10-01

Academic year 2023/2024

Basic course Food Science (LV0117-10332)

2023-08-28 - 2023-09-27

Academic year 2022/2023

Basic course Food Science (LV0117-10063)

2022-08-29 - 2022-09-28

Syllabus and other information

Grading criteria

Betygskriterier LV0117 Grundkurs - Livsmedelsvetenskap, 7.5 hp

Betygsskala: Godkänd / Icke godkänd

Kursmål och betygskriterier

För betyget godkänd ska studenten kunna:

1. beskriva nyttjande av naturresurser och deras betydelse i samhällets i alla led

2. redogöra för de viktigaste livsmedelsråvarornas produktion och sammansättning

3. beskriva de vanligaste förädlingsvägar och – processer inom livsmedelsindustrin

4. redogöra för de viktigaste regler och riktlinjer för märkning av livsmedel

5. söka och kritiskt bearbeta litteratur

6. förmedla information i skrift och tal

7. aktivt delta i obligatoriska moment

Litterature list

  1. NA Kommentar: Kursen har ingen litteraturlista

Course facts

The course is offered as an independent course: Yes The course is offered as a programme course: Food Science (BSc) Tuition fee: Tuition fee only for non-EU/EEA/Switzerland citizens: 19027 SEK Cycle: G1N
Subject: Food Science
Course code: LV0117 Application code: SLU-10207 Location: Uppsala Distance course: No Language: Swedish Responsible department: Department of Molecular Sciences Pace: 100%