SLU-nyhet

Är du en student eller studentgrupp med många idéer eller en affärsidé som behöver utvecklas?

Publicerad: 09 september 2022

Då ska du/ni söka EU-projektet NOBALIS program för utveckling av entreprenörskap och innovation. Programmet syftar till att främja utvecklingen av innovativa affärsidéer fokuserade på mat, biotech och bioresurser.

Vad innehåller programmet?

I programmet erbjuds;

• hands-on support,
  • internationella mentorer,
  • hjälp med IP management,
  • prototyping och hjälp med att skapa ett kontaktnät med investerare.

De bästa grupperna kommer att vinna ytterligare priser och support. Alla aktiviteter kommer att ske online.

Öppna pdf:en för mer information.

När?

Det första mötet är redan den 26 september 2022 och kommer att vara ett Hackaton där idégenerering och idéutveckling är i fokus.

Du som inte redan har en grupp kommer att få chansen att hitta en under detta tillfälle.

Hur ansöker jag?

För att delta i programnet behöver du eller din grupp skicka in en ansökan till NOBALIS senast den 15 september 2022.

Kontakt och mer information

Har du frågor, kontakta projektledaren för projektet (på engelska): kadri@bia.ee

Bakom projektet står SLU, Estonian University of Life Sciences (EULS), Latvia University of Life Sciences and Technologies (LLU), Linnaeus University (LNU) samt Norwegian University of Life Sciences (NMBU).

Läs mer på: https://eit-hei.eu/projects/nobalis/.