SLU-nyhet

Studenthälsan på plats på SLU Ultuna

Publicerad: 11 oktober 2021

Under höstterminen 2021, med start onsdagen den 13/10, kommer personal från Studenthälsan att finnas på plats för drop-in rådgivning/tidsbokning i mottagningsrum vid Ulls hus, Service center.

SLU-studenter i Uppsala är välkomna på onsdagar mellan kl 13.00-16.00 (kölappssystem kommer att användas) och har då möjlighet att träffa en kurator eller psykolog på plats för kortare rådgivning/hänvisning samt eventuell tidsbokning för ett första så kallat bedömningssamtal.

Studenthälsan kan ge stöd om du har problem relaterade till livet som student eller som påverkar dina studier negativt. Det kan till exempel gälla frågor om livsstil, psykisk hälsa eller stresshantering.

Mental Health Week 11–15 oktober

Studenthälsan i Uppsala arrangerar en vecka för att uppmärksamma psykisk hälsa och välmående. Under veckan erbjuds föreläsningar, workshops och aktiviteter.