jul

Skogskurs för tjejer

evenemang |
Foto: Mathilda Bertils

Är du tjej och intresserad av naturen? Tycker du om att vara ute i skogen? Då är vår skogskurs för tjejer något för dig!

Häng med på en somrig skogskurs i Bergslagens fantastiska skogar. Ta chansen och besök oss för en långhelg fullspäckad med naturupplevelser, aktiviteter och information om skogsutbildningar på universitetsnivå.

Under dessa dagar kommer du även att få träffa ett flertal yrkesverksamma som har gått något av våra utbildningsprogram.​

Kursen vänder sig till tjejer från 16 år och uppåt som ännu inte gjort sitt yrkesval inför framtiden. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av skog.

T-shirtstorlek*

För kännedom: fotografering kan komma att ske, med syftet att i SLU:s olika kommunikationskanaler beskriva universitetets verksamhet. Om du INTE vill vara med på bild måste du meddela fotografen detta på plats.

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.
Tid: 2020-07-23 08:00 - 2020-07-26 17:00
Ort: Skinnskatteberg