16
maj
Grupprummet StudyLab på SLU-biblioteket, Uppsala

Språkverkstaden drop-in, Uppsala

Tre personer sitter vid en dator och skrattar och pratar

Har du en skrivuppgift eller en muntlig presentation på gång? Oavsett om det är en PM, en labbrapport, ett examensarbete eller ett abstract till en konferens kan du behöva stöd och återkoppling. Hos Språkverkstaden kan du få hjälp!

Vi hjälper till med texter och förberedelser inför muntliga presentationer på både svenska och engelska. Kom in på några av våra drop-in tider. I Uppsala har vi drop-in på onsdagar kl 13.00-16.00 i grupprummet StudyLab på SLU-biblioteket.

Fakta
Tid: 2018-05-16 13:00 - 16:00
Ort: Uppsala
Lokal: Grupprummet StudyLab på SLU-biblioteket
Mer information:

Läs mer om Språkverkstaden


Relaterade sidor:
Sidansvarig: bib-webbredaktionen@slu.se