höstlönn.jpg
Aulan, Undervisningshuset, Uppsala. Videolänk till Alnarp, Skara, Umeå

På vetenskaplig grund… med fokus på djurskydd

evenemang | interna händelser | möten, sammanträden |
VHC 2000 px.jpg

Träff för fakulteten för Veterinärmedicin och Husdjursvetenskap och Invigning av SLUs Vetenskapliga råd. Välkommen att höra mer om detta och andra intressanta föredrag! Anmälningstiden för detta arrangemang har gått ut.

Fakultetsdagen videolänkas till följande SLU-orter: Alnarp (Spiltan), Skara (Nonnenrummet), Umeå (HollyWood).

Tid: 2017-12-12 13:00 - 16:00
Ort: Uppsala. Videolänk till Alnarp, Skara, Umeå
Lokal: Aulan, Undervisningshuset
Arrangör: Nationellt centrum för djurvälfärd, SCAW
Sista anmälningsdag: 6 december 2017
Mer information:

Frågor gällande programmet, kontakta Lotta Berg, lotta.berg@slu.se eller Kristina Dahlborn, kristina.dahlborn@slu.se

Frågor gällande anmälan, kontakta Maria Forsberg Lönn, maria.lonn@slu.se

Bakgrund:
Den 23 mars 2017 beslutade regeringen om det andra åtgärdspaketet inom ramen för livsmedelsstrategin. I detta paket fick SLU ett uppdrag att inrätta ett vetenskapligt råd vars huvudsakliga uppgift är att vara ett vetenskapligt stöd i föreskriftsarbetet inom djurskydd. Rådet är nu inrättat och kommer att presenteras under denna fakultetsdag.

Varmt välkommen att höra mer om detta och andra intressanta föredrag!

Detaljerat program hittar du här!

Sidansvarig: Maria.lonn@slu.se