Tips från studentwebben

Senast ändrad: 10 september 2021

På studentwebben finns en mängd information och ibland är det svårt att hitta rätt. Här ger vi dig lite tips på hur du kan underlätta dina studier med hjälp av datorn. Vi ger dig tips på hur du får ut mer av studentwebben och det digitala stöd SLU kan ge dig.

Lokaler - TimeEdit

SLU:s lokalbokningssystem heter TimeEdit. Systemet kan du som student använda för att se när lokaler är lediga samt se vilka lokalbokningar som finns för just dina kurser.

Nu börjar vi testa att göra hela scheman i TimeEdit. Vår vision är att alla kurser på grund- och avancerad nivå ska kunna se sina scheman i TimeEdit.

Läs mer om lokaler och TimeEdit.

E-post

Klicka direkt på länken för att komma vidare.

Läsa mejl i telefonen

Vi erbjuder inte vidarebefordran av e-post till din privata mejl. Du kan däremot välja att läsa dina mejl på telefonen om du har en Androidtelefon eller en I-phone. För att göra det, läs mer på sida om e-post i mobilen.

Mitt skrivbord

Genom att ansluta till SLU:s trådlösa nätverk kan du få tillgång till SLU:s standardprogram, dokument och filer på din egen dator, surfplatta eller telefon. Du slipper vänta på ledig plats i en datorsal. Läs mer om Mitt skrivbord.


Kontaktinformation

Har du frågor om innehållet på sidan kontakta utb-webb@slu.se.