Utlysningar

Wescon Miljökonsult söker vikarierande handläggare till MKB och tillstånd

Publicerad: 13 november 2020

Letar du efter en ny utmaning där du får bidra till viktig samhällsutveckling? Vill du samtidigt bli en del av ett engagerat och kompetent team där hållbarhet och utveckling står i fokus? Då kan det vara dig vi söker!

Ansökan senast: 2020-12-31

Wescon Miljökonsult söker dig som vill arbeta med miljökonsekvensbeskrivningar och tillståndsärenden med huvudsaklig inriktning mot mindre vattenärenden, naturvårdssamråd och masshantering.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom naturmiljö, vattenmiljö eller annan miljövetenskap. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet inom området. Du har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen, och det är meriterande om du har kunskap om hur myndigheter arbetar och har läst miljörätt.

I våra uppdrag använder vi GIS, varför det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom detta. Du ska även ha vilja och intresse för att arbeta inom bolagets övriga affärsområden.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra uppdragsledare och seniora handläggare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med kollegor, kunder och myndigheter. Det är ett krav att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Du trivs med och har god förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du uppskattar och ser styrkan i att arbeta i team. Som person är du noggrann och analytisk, samt ansvarstagande och flexibel. Körkort behörighetsnivå B är ett krav.

Vi vill att du börjar så snart som möjligt och vikariatet omfattar heltid, fram till årsskiftet 2021/2022. Placeringsort är Västerås.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att kalla till intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till: info@wescon.se

Fakta:

Wescon är ett växande företag som har målsättningen att vara Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi är idag 22 miljökonsulter med olika typer av erfarenheter och spetskompetenser.

Vi arbetar inom förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Vi arbetar i uppdrag över hela Mälardalen, men också i övriga Sverige, från Gällivare i norr till Landskrona i söder. Vi har korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid.

Du kommer att bli del av en energifylld verksamhet där medarbetarnas kunskaper och driv ligger till grund för företagets positiva utveckling. Hos oss får du arbeta med flera projekt samtidigt med varierande innehåll och storlek. Vi har alltid kunden och rätt kvalité i fokus. Hållbarhet är ett nyckelord som ingår i de tekniska lösningar vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder och den professionalism vi har i våra affärer.

Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Inom affärsområdet MKB och tillstånd arbetar vi med anmälningsärenden och tillståndsprocesser för vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet och naturvårdssamråd etc. Vi arbetar även med miljöbedömningar av planer och program.

Vi har flera kunder där vi fungerar som ett miljöstöd och där uppdragen varierar stort efter kundens behov. Affärsområdet expanderar starkt med nya kunder och uppdrag. I rollen som vikarierande handläggare hos oss kommer du främst att arbeta med anmälningsärenden inom vattenverksamhet, masshantering och naturvård. Dina arbetsuppgifter kommer innebära både arbete i fält och rapportskrivning.


Kontaktinformation

Frågor om tjänsten ställs till Anna-Lena Olsson, affärsområdeschef MKB/tillstånd, tel: 070-693 35 48

Sidansvarig: utb-webb@slu.se