Utlysningar

Sommarvikariat Djursjukskötare - Vetstud åk 3/Djssk stud åk 2, Göteborg

Publicerad: 11 april 2019

Vill du jobba med djursjukvård med patient och kund i fokus?


Vi behöver nu komplettera vår rekrytering av sommarvikarier och söker 3-4 djursjukskötare till våra olika avdelningar. Du är en glad, positiv och lösningsorienterad person med stort engagemang för ditt arbete där du alltid sätter patient och kund i fokus.  Du har stor vana av hund och katt och kan förstå och hantera djur då de befinner sig i stressade situationer. Har du erfarenhet av exotiska djur är det en merit men inget krav. 

Jobbet innebär

Du kommer att ingå i ett utav våra vårdteam bestående av djursjukskötare, djurvårdare och veterinär. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att följa den behandlingsplan som veterinären lagt upp, medicinera och se till att dagens undersökningar blir utförda.

På kvällar och helger ansvarar man även för behandling av de exotiska djuren såsom gnagare och fåglar. Rastning, matning och städning ingår också i viss mån.

Vi söker dig

Vi söker dig som har behörighet att arbeta som djurvårdare utökad nivå (djursjukskötare). För att göra det är du veterinärstudent åk 3 eller djursjukskötarstudent åk 2 som klarat alla kurser inklusive farmakologin. 

Du tycker om att jobba i team, har förmåga att se vad som behöver göras, är noggrann och kan planera arbetsdagen på ett bra sätt. Du har även förmågan att omprioritera vid oförutsedda händelser. Du har lätt för att kommunicera och tar egna initiativ. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och är en van datoranvändare. 

Varm och kärleksfull omvårdnad av patienten är en självklarhet för dig. 

Sista ansökningsdag: Intervjuer och urval sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varaktighet: Heltid sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Nattpass kan förekomma.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi söker dig som kan jobba mellan 10 juni tom 18 augusti som längst (ej v 31). 

Fakta:

Blå Stjärnans Djursjukhus är Sveriges största smådjursklinik, och ett av Sveriges fyra regiondjursjukhus med spetskompetens inom en rad olika veterinärmedicinska områden. I över 80 år har vi behandlat alltifrån enkla åkommor till att utföra svåra operationer. Vi hjälper dagligen sjuka och skadade hundar, katter och mindre sällskapsdjur från hela landet.

Sidansvarig: utb-webb@slu,se