Utlysningar

Trädgårdssäljare SW Horto

Publicerad: 10 april 2017

Vi söker nu en trädgårdssäljare med placering i västra Sverige.

Ansökan senast: 2017-05-31

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av kundbearbetning i form av besök och telefonkontakter med landets ledande företag där yrkesodlare av prydnadsväxter utgör din största kundgrupp men även växthus- och frilandsodlare av grönsaker samt kommuner och kyrkor är viktiga. För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av branschen och försäljning samt ett intresse av att bygga relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Vi har fokus på lönsamhet för kunden genom att erbjuda en helhetslösning med vårt breda sortiment. Ditt uppdrag blir att skapa ett bra och lönsamt resultat såväl individuellt som för bolaget.

Vi ser gärna att du som söker har en utbildning som Trädgårdsingenjör, Hortonom eller liknande och vana att arbeta i ett affärs- och säljstödssystem samt i Officepaketet. Du är välkommen till ett säljteam som har roligt tillsammans.

Tillträde efter överenskommelse.

Placeringsort i västra Sverige.

För tjänsten krävs körkort.

För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta VD Johan Rydberg på mail

johan.rydberg@swhorto.se

Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev, referenser och ett CV till

johan.rydberg@swhorto.se

Sista ansökningsdag är 2017-05-31.

Urval och intervjuer sker löpande.

Betyg tar vi emot vid en eventuell intervju.

Fakta:

Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan oktober 2016 heter vi SW Horto med huvudkontor i Hammenhög på vackra Österlen. Nu förädlar vi framtidens växtlandskap inom odlingar och grönskande grönytor över hela Norden. SW Horto är en ledande leverantör av köksväxtfrö, blomsterfrö, gräsfrö, plantor, jord, torv, växtnäring, redskap, växtskydd, dressmaterial, salt, petroprodukter och tillbehör till yrkesodlare och grönyteproffs i Sverige och Danmark.


Kontaktinformation
Sidansvarig: utb-webb@slu.se