Utlysningar

Swedish Agro söker växtodlingssäljare till Östergötland

Publicerad: 02 juni 2022

Är du motiverad av att sälja och säkra värdeskapande lösningar för dina kunder, och skapar du långsiktiga relationer som en naturlig del av försäljningsprocessen? Då kanske du är vår nya Lantbrukssäljare i Östergötland!

Ansökan senast: 2022-07-31

Swedish Agro, som ingår i den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro, söker nu dig som vill ingå i Sveriges vassaste team där försäljning och rådgivning inom lantbruk utgör en stor del av arbetsuppgifterna.

Vad ska du göra?

Som säljare hos Swedish Agro har du som uppgift att skapa största möjliga mervärde för våra kunder genom att lyssna på deras behov, ge vägledning om våra produkter och skräddarsydda lösningar i samarbete med kunniga kollegor.  Ditt uppdrag innebär att bearbeta nya kunder, men fokus ligger på att utveckla affärer och relationer med både nya och befintliga kunder. Du får dessutom eget budget- och resultatansvar inom ditt marknadsområde som följs upp i försäljningsteamet tillsammans med försäljningschefen.

Detta i kombination med den kontinuerliga vidareutbildningen, som du får, hoppas vi skall göra jobbet extra intressant. Du kommer att arbeta i ett team med skickliga kolleger och vara specialist inom försäljning, rådgivning i en bransch som är under ständig utveckling.

Dina kvalifikationer

För att lyckas som säljare hos Swedish Agro, så är du en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter, du har en positiv attityd och förmågan att inge förtroende, du drivs och motiveras av att göra affärer och skapa resultat. Du har erfarenhet av försäljning och /eller rådgivning till växtodlingsgårdar och en god förståelse och intresse för svenskt lantbruk. Besitter du även stor kunskap inom området potatis och specialgrödor är detta extra positivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Lämplig utbildningsbakgrund kan vara agronom, agrotekniker, lantmästare eller motsvarande i kombination med en ändamålsenlig arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har god datorvana och körkort B. Resor ingår i tjänsten.

Vad du kan förvänta dig

  • Vi erbjuder ett jobb där du har goda möjligheter att utvecklas i din säljroll inom lantbruk samt få möjlighet att arbeta med kunniga kollegor inom branschen

  • Vara en del av en stor lantbrukskoncern som med ständig utveckling erbjuder den svenska lantbrukaren långsiktiga och smarta lösningar för deras behov

  • Flexibla arbetstider och fina förmåner

  • Vi tror på ”Cultivating Value” där du som medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med organisationen för att skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.

Placeringsort

Tjänsten är på 100% och placeringsort är Swedish Agros kontor i Skänninge.

Ansökan

Vi genomför löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 juli.

Sök tjänsten via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143782&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true

Fakta:

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH , SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.


Kontaktinformation

För mer information om tjänsten kontakta;
Försäljningschef Växtodling, Patrik Persson, 072-5353017.