Utlysningar

Studera utomlands stipendium - 2021 Sambla

Publicerad: 23 juni 2021

Vi på Sambla delar varje år ut två stipendium på 10 000:- vardera till dig som är student vid svenskt universitet eller högskola och redan har, eller planerar på att studera utomlands.

Ansökan senast: 2021-12-01
Finansiär: Sambla AB

På Sambla är vi mycket glada över möjligheten att få stödja dig under och efter din resa mot utlandsstudier, oavsett inriktning eller nivå på studier. Vi anser att studier på orter där kulturen skiljer sig väsentligt från den svenska är de som har potential att skapa mest värde. Vi vill med detta sagt särskilt uppmana dig som valt en ort som uppfyller detta kriterium.

För att vara berättigad att ansöka krävs att följande krav uppfylls:

  • Utlandsstudier ska ha pågått eller vara beräknade att pågå i minst en termin
  • Studierna har varit/ska vara på heltid
  • Sökande ska vara aktivt studerande
  • Sökande ska vara folkbokförd i Sverige

Ansökningstider och deadline

Vänligen skicka in din ansökan senast 1:a december 2021. Stipendiet delas ut 1:a januari 2022.

Hur ansöker jag?

Ansök genom att fylla i formuläret på https://www.sambla.se/sambla-stipendium/. Tänk på att Samblas bedömning är subjektiv, motivera därför väl varför du är den

Fakta:

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Från våra kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har vi fram till idag hjälpt över 390 000 kunder att jämföra sina lån.