Spetsa ditt CV som studentkonsult

Publicerad: 23 september 2019

Vill du få användning av din utbildning innan examen, samtidigt som du kan skapa ett eget nätverk? Då tycker vi du ska söka tjänst som studentkonsult. Du får såklart ersättning för din arbetsinsats, samtidigt som du spetsar ditt CV med värdefulla erfarenheter.

Ansökan senast: 2019-11-30

Som studentkonsult får du arbetsuppgifter som att ta fram kartläggningar, omvärldsanalyser och marknadsundersökningar. Genom studentkonsulternas undersökningar skapas kunskap om potentiella marknader och underlag för fortsatta beslut som bidrar till att kunskap från SLU kommer till användning i samhället.

När ett underlag behöver tas fram tilldelar vår koordinator uppgiften till den studentkonsult som bäst passar för att lösa uppdraget. Är du inne i en intensiv studieperiod är det helt okej att tacka nej till ett erbjudande - studierna går alltid först.

För att lösa ditt uppdrag behövs mellan 10-40 timmar. Du får själv planera dina arbetsdagar för att kunna lösa uppgiften innan deadline. Uppstår frågor eller problem under arbetets gång kontaktar du koordinatorn. När materialet är färdigt skickas den till koordinatorn och den innovations- och affärsrådgivare som beställt uppdraget. Ibland behöver kompletteringar göras och efter det avslutas projektet.

Ansökan

Låter detta intressant? Maila din ansökan till therese.holmsten@slu.se. Berätta lite om dig själv och varför du vill bli studentkonsult.

SLU Holding arbetar med innovationsprojekt från SLU och de gröna näringarna. SLU Holding erbjuder möjlighet till kvalificerad arbetslivserfarenhet redan under studietiden.