Sommarjobb för affärsinriktad student på Minitube AB

Publicerad: 20 april 2017

Vi söker en affärsinriktad, självgående och driven student som under sommaren 2017 vill hjälpa oss att utveckla våra märkband på en internationell nivå.

Ansökan senast: 2017-05-10

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba tillsammans med bolagets produktionschef och bolagets VD för att ta fram en affärsplan för märkband. Detta omfattar intervjuer med kunder, deltagande i interna möten, framtagande av enkäter och utskick, analys av resultat, slutsatser och rekommendationer.

Du kommer att få unika kontakter med flera stora och små skogsbolag, i Sverige och i utlandet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på SLU, gärna till Jägmästare eller Skogsmästare, men alla är välkomna att söka. Vi ser gärna att du har ett speciellt intresse för affärer, till exempel marknadsföring, ekonomi eller försäljning.

Eftersom du själv är med och skapar arbetsuppgifter och planering så är det viktigt att du är självgående och van att ta initiativ.

Då bolaget och våra produkter har en hög teknisk nivå är det värdefullt om du har visst ett tekniskt intresse. Även språkkunskaper är ett plus.

Placering: antingen vid bolagets fabrik i Jämtland och/eller hemifrån. Minitube står för resekostnader till/från fabriken.

Marknadsmässig lön.

Omfattning och tidsplan: flexibelt, men förslagsvis 4-6 veckor på heltid med start så snart som möjligt.

Frågor och Ansökan

Vid frågor kontakta produktionschef Thomas Nilsson, thomas@minitube.se eller VD Bengt Myhrman, bengt@minitube.se

Ansökan skall innehålla CV och ett kort brev där du berättar om dig själv, din bakgrund och varför du är rätt person för Minitube.
Ansökan skickas senast 10 maj till info@minitube.se

Vi förbehåller oss rätten att anställa någon innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Minitube AB är ett tillverkande bolag som bland annat tillverkar märkband (snitselband) till de flesta av norra Europas skogsbolag. Vi säljer våra produkter till över 70 länder. All vår tillverkning sker i våra fabriker i Trångsviken, Jämtland samt Boulder, Colorado.

Våra märkband tillverkas i plast och non-woven (ett pappersliknande material) och används av skogsbolag och skogsägare för att märka ut gränser, vägar, kulturhänsyn m m. Märkbanden har också stora användningsomräden inom idrott, avspärrningar, evenemang m m.

Minitube är ett litet, teknikfokuserat och entreprenöriellt bolag som är inriktat på produkter som ser enkla ut men som är komplicerade att tillverka. Hälften av våra anställda är kvinnor, och vi har en låg personalomsättning. Bolaget ligger vackert beläget mellan Östersund och Åre.