Utlysningar

Sommarjobb - Tf veterinär

Publicerad: 05 november 2019

Blå Stjärnans Djursjukhus söker 2 st tf vet till sommaren 2020

Ansökan senast: 2020-01-30

Är du utvecklingsorienterad, positiv och öppen för nya utmaningar?

Vi söker inför sommaren 2 st tf veterinärer. Är du veterinärstudent åk 5 med erfarenhet inom smådjursjukvård kan detta vara en möjlighet för dig!

Jobbet innebär

Du kommer att få en introduktion på två veckor samt en handledare. Till största del kommer du att gå på akutavdelningen samt en del omvårdnad/stygntagning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Blå Stjärnan tar emot ett stort antal patienter och hos oss får du möjlighet att arbeta och utvecklas med varierande diagnoser och behandlingar. Genom Blå Stjärnan Akademin får du också tillgång till mycket kvalificerad utbildning både internt och externt.

Vi söker dig

Vi söker dig som är veterinärstudent åk 5 med erfarenhet inom smådjurssjukvård. För att trivas i vårt team är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och trivs i kontakten med djurägaren. Du gillar när tempot är högt och du är duktig på att motivera andra.

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor om tjänsterna, kontakta Vahid Sarraf, Veterinär- och utvecklingschef.

Sista ansökningsdag

Intervjuer och urval sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform

Semestervikariat med start i början juni tom mitten augusti ca. Heltid.

Arbetstider

Dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Tillträde

Tillträde: Juni 2020

Fakta:

Blå Stjärnans Djursjukhus är Sveriges största smådjursklinik med spetskompetens inom en rad olika veterinärmedicinska områden. I över 80 år har vi behandlat alltifrån enkla åkommor till att utföra svåra operationer. Vi hjälper dagligen sjuka och skadade hundar, katter och mindre sällskapsdjur från hela landet. www.blastjarnan.se


Kontaktinformation

Har du frågor angående tjänsten och vill veta mer? Kontakta Vahid Sarraf, Veterinär- och Utvecklingschef , vahid.sarraf@blastjarnan.se

Sidansvarig: utb-webb@slu.se