Utlysningar

Sociala medier - Extra jobb!

Publicerad: 19 september 2022

Vill du arbeta extra på ett hållbart och växande företag? Gillar du sociala medier och har en vana att använda, Instagram & Facebook då ska du kontakta oss!

Ansökan senast: 2022-10-31

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera personer som kan arbeta extra med våra sociala medier och som kan vara med och producera content till våra sociala medier. Ta bilder, filma samt redigera och skriva inlägg till våra sociala medier.

Distans

Det går bra att arbeta på distans.

Ansökan

Skriv ett mail till oss där du presenterar dig kort samtidigt som du bifogar ett cv med bild. I ämnes raden skriver du ”extra sociala medier”. Maila din ansökan till: jobb@treefling.se

Fakta:

Treefling tar fram och utvecklar produkter som är ekologiska, naturliga och miljövänliga. Hållbarhet ligger i vår kärnverksamhet. För närvarande har vi två produkter i vårt sortiment och det är vår flytande tvål (500ml) samt en handkräm som finns i två storlekar 75ml och 200ml. Treeflings flytande tvål gör huden mjuk och len. Den är framtagen av naturliga och ekologiska råvaror, såsom Aloe Vera som är vitaminrik och återfuktande samt Björkextrakt som är vårdande. Treeflings handkräm är helt naturlig och ekologisk samt att den är 100% vegansk. Huvudingredienserna består av Havtorn och Hjortron extrakt. Vår tvål och Handkräm är producerad i Sverige.