Utlysningar

Skyltmax hållbarhetsstipendium

Publicerad: 02 oktober 2020

Har du en idé som kan bidra till ett mer hållbart samhälle? Skyltmax delar ut ett hållbarhetsstipendium på 10 000 kr. Vi älskar innovation och alla idéer är välkomna! Din idé kan vara en fysisk produkt, tjänst eller en kombination av dessa, en metod eller process.

Ansökan senast: 2021-05-15
Finansiär: Skyltmax.se

Har du en idé som kan bidra till ett mer hållbart samhälle?

Ansök till vårt hållbarhetsstipendium!

Som ett entreprenörsdrivet företag vet vi hur viktigt det är med extra stöd för att kunna förverkliga sin idé. Vi vill hjälpa dig att genomföra uppdrag eller projekt som kan göra världen lite bättre.

Hur går det till?

Din idé kan vara en fysisk produkt, tjänst eller en kombination av dessa, en metod eller process.

En intern jury utser sedan en stipendiat som tilldelas ett stipendium om 10 000 kronor. Vi baserar vår bedömning på innovation samt hur väl genomförbar och genomarbetad idén är.

Vad ska din ansökning innehålla?

Din ansökan ska innehålla en beskrivning av din idé eller lösning, en motivering varför du/ni är rätt kandidat för Skyltmax stipendium och vad stipendiesumman ska användas till.

Tänk på att bifoga filer till din beskrivning där du berättar mer detaljerat om din idé samt hur långt i processen du har kommit.

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret på https://skyltmax.se/stipendium

 

Fakta:

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Vår vision är att vara det enklaste och mest ansvarsfulla alternativet för beställning av skyltar online. Som företag vill vi agera ansvarsfullt i allt vi gör. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, därav jobbar vi med klimat- och hållbarhetsfrågor (CSR) och engagerar oss socialt genom kampanjer och olika samarbeten.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se