Utlysningar

Sigill Kvalitetssystem

Publicerad: 08 juni 2018

Vikarierande projektledare, utveckla nya och befintliga regelverk för främst animalieproduktion

Ansökan senast: 2018-08-31

Du kommer att arbeta som vikarierande projektledare och bl.a. vara med och utveckla nya och befintliga regelverk för främst animalieproduktion. Arbetet sker i tätt samarbete med primärproducenter, forskare och andra experter inom respektive område samt dina kollegor. Du leder dina egna projekt men med handledning av oss andra på företaget. Den första tiden arbetar du även parallellt med den projektledare som du ska vikariera för.
Tjänsten är en tidsbegränsad heltidsanställning med tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Du har en utbildning inom lantbruks- eller livsmedelsområdet, är en duktig skribent och har goda kunskaper i svenska och engelska. Du är en van användare av Officepaketet.

Personliga egenskaper

För tjänsten krävs leveranssäkerhet och viss kreativitet, god initiativförmåga samt ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt.

Din arbetsplats

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete där du har en viktig roll i att utveckla IPstandarden och därmed synliggöra de gröna näringarnas roll i det hållbara samhället. Befattningen är placerad i Stockholm.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa VD Britt Rahm 08-787 53 71 eller Helena Allard, miljö- och klimatexpert 08-787 51 80 

Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, skicka den till
britt.rahm@sigill.se och helena.allard@sigill.se. Ansökningarna hanteras löpande.

Fakta:

Sigill Kvalitetssystem AB utvecklar och förvaltar IP-standarden, den ledande svenska standarden för certifiering av mat och blommor. IP-standarden bidrar till hållbar utveckling inom lantbruk, trädgård och livsmedelsförädling. Standarden innefattar också hantering och förädling av livsmedel och är kopplad till kontroll och ursprungsmärkningen Svenskt Sigill. Sigill Kvalitetssystem AB är ett dotterbolag till LRF (Lantbrukarnas Riksförbund).


Kontaktinformation