SciFest på Ultuna och Ångström

Publicerad: 20 juni 2022

Hur skulle det funka att arrangera vetenskapsfestivalen SciFest på Campus? Det ska vi testa den 27:e september och då behöver vi funktionärer.

Ansökan senast: 2022-09-05

Den 27 september bjuder SciFest-teamet på SLU och Uppsala universitet in ett antal mellanstadieklasser till Campus Ångström och SLU (Ultuna). Precis som på SciFest som vanligtvis brukar vara på Fyrishov kommer forskare att leda aktiviteter för barnen. Men det här är ett pilotprojekt och i mycket mindre skala. Vi gör det här för att testa om det går att anordna en aktivitet på campus när vanlig verksamhet fortgår. För att det ska funka behöver vi 10-20 studenter som hjälper klasserna. Du får vara med om ett väldigt spännande försök!

Vi betalar 140 kr/timme + semesterersättning. Tiden är ca 9-14 plus ett möte inför eventet. Anmäl dig redan nu om du är intresserad - vi förstår att du inte kan ge definitivt besked innan du har sett ditt schema för hösten.

Anmälan via Uppsala universitet: https://doit.medfarm.uu.se/bin/kurt3/kurt/56663

SciFest är en vetenskapsfestival med ett brett utbud av workshops, shower, tävlingar, forskarträffar och föredrag. Det första SciFest ägde rum 2012 i regi av Uppsala universitet. Från och med år 2020 samarrangeras SciFest av Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet.