Utlysningar

Revisorsassistenter Januari 2021

Publicerad: 29 september 2020

Rödl & Partner är en tysk revisions- och konsultorganisation med ca 5120 medarbetare i ett 50-tal länder. Vi erbjuder tjänster inom revision, affärsjuridik, redovisning och skatt för internationellt verksamma företag.

Ansökan senast: 2020-12-31

Som revisorsassistent arbetar du i team med påskrivande revisorer. Därutöver har du nära kontakt med våra skatterådgivare och jurister.

Du kommer i huvudsak arbeta med revision och revisionsnära rådgivning mot små och medelstora företag. Arbetet sker såväl ute hos kund som på vårt kontor.

Arbetsuppgifterna omfattar, utöver revison och revisionsnära rådgivning, även bl.a. upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Därutöver finns det goda möjligheter att få arbeta med andra kvalificerade rådgivningstjänster såsom t ex transaktionsrådgivning, företagsvärdering eller internationell beskattning.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot redovisning och det är ett plus om du uppfyller revisorsinspektionens utbildningskrav för att bli auktoriserad revisor. Din ambition är att på sikt bli auktoriserad revisor. Tidigare arbete inom redovisning eller revision är meriterade.

Vi arbetar i en internationell miljö med många internationella kontakter och du behöver därför goda kunskaper i engelska. Du är en driven, engagerad och kommunikativ person som alltid sätter kunden i fokus.

Vi erbjuder

Du erbjuds en spännande tjänst där du får möjlighet att i en internationell miljö snabbt utveckla din kompetens inom en rad områden. Genom tidig kundkontakt och eget ansvar skapar du dig snabbt ett stimulerande nätverk och en bred kunskapsbas inom revision, redovisning samt någon av våra övriga rådgivningstjänster. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Anställning: Januari 2021 eller tidigare enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Skicka CV och personligt brev till: rekrytering@roedl.com

Fakta:

Rödl & Partner är en tysk revisions- och konsultorganisation med ca 5120 medarbetare i ett 50-tal länder. Vi erbjuder tjänster inom revision, affärsjuridik, redovisning och skatt för internationellt verksamma företag. Rödl & Partner Nordic AB med huvudkontor i Stockholm startade år 2000 och har idag 40 medarbetare. Genom våra kontor i Stockholm, Malmö och Köpenhamn hjälper vi såväl medelstora tyska bolag med investeringar i de Nordiska länderna som svenska entreprenörer och riskkapitalbolag.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se