Utlysningar

Projektmedarbetare / administratör inom vattenvård, Sollentuna

Publicerad: 16 maj 2017

Har du kunskap i vattenvårdsfrågor och är en skicklig administratör?

Ansökan senast: 2017-05-31

Sollentuna kommun har nu växlat upp arbetet med vattenfrågorna och behöver stärka de personella resurserna med en projektmedarbetare / administratör som ska avlasta vår vattensamordnare. Kommunen har precis gått in i ett stort EU projekt; LIFE IP Rich Waters, inom vilket kommunen kommer att ta fram en vattenplan och genomföra en bottenbehandling av en övergödd sjö. Därtill har kommunen ett stort engagemang i de mellankommunala samverkansgrupper som vi i vissa fall samordnar. Ansvaret för att arbeta strategiskt med vatten och miljöfrågorna ligger på den strategiska enheten, som är en del av stadsbyggnadsavdelningen inom kommunledningskontoret. För att genomföra alla våra åtaganden söker vi nu temporär förstärkning.

Dina arbetsuppgifter

Din funktion kommer att vara ett stöd, administrativt och med viss sakkunskap, i arbetet med LIFE-projektet. Du kommer även få ta över det administrativa samordningsansvaret för Edsviken vattensamverkan och Oxunda vattensamverkan. Utöver projektarbete inom vattenplanen kommer du ta fram underlag för genomförande av upphandlingar, mötesadministration, ekonomiuppföljning.

Tjänsten förutsätter ett nära samarbete med nyckelfunktioner inom kommunledningskontoret liksom kommunens förvaltningar och bolag. Du kommer även ha ett nära samarbete med de kommuner vi delar vatten med.

Dina kvalifikationer

- För tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, du är utbildad limnolog, biolog, miljövetare, ingenjör eller liknande, alternativt har du likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet av administration, ekonomi eller projektarbete är meriterande.

- Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är ordningsam, drivande, analytisk, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Att kunna arbeta med flera uppgifter samtidigt och att snabbt sätta sig in i nya frågor är en nödvändighet. Vi uppskattar egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Arbetet ger dig stora möjligheter att utvecklas inom yrkesområdet och stort eget ansvar. Inom strategiska enheten råder en positiv stämning med god samverkan och professionellt utbyte mellan arbetskamraterna.

Vi har en modern syn på våra medarbetare och du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid. Vi tillämpar flextid.

Din arbetsplats ligger centralt i Sollentuna centrum med goda allmänna kommunikationer med pendeltåg och bussar. Närheten till Sollentuna centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och service i en nyskapad stadsmiljö.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på cirka 1 år, med eventuell möjlighet till förlängning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Urval kan komma att göras löpande. 

Ansök här

Kontaktpersoner

Lars Keski-Seppälä, Chef för den strategiska enheten 
tfn: 08-579 215 39

Towe Holmborn, Vattenplanerare 
tfn: 08-579 217 58


Kontaktinformation