Utlysningar

Student sökes till ett projektledaruppdrag - Food Safety Uppdate

Publicerad: 07 juli 2022

Om du är student och letar efter ett stimulerande extrajobb är detta något för dig. Erfarenhet av att leda projekt och ett gott arbetsklimat erbjuds. Ansök redan idag!

Ansökan senast: 2022-09-07

Bergström & Hellqvist söker en projektledare som kommer att hålla i trådarna för ett event, Food Safety Uppdate. Det är en temadag för de som driver arbetet för säkra livsmedel framåt. Eventet kommer erbjuda seminarier för hela livsmedelskedjan under en dag i Uppsala. Det kommer att hållas i maj 2023.

Food Safety Uppdate är en bro mellan akademien och livsmedelskedjans olika aktörer. Rollen passar dig som tycker det är intressant med forskning, kvalitet och livsmedelssäkerhet. Här erbjuds en meriterande erfarenhet av att jobba med projektledning och event vid sidan av dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att ro projektet i hamn. Du kommer även att ha ansvar över praktiska detaljer såsom att boka lokal och förtäring. Du får gärna komma med nya idéer rörande t.ex. upplägg och marknadsföring. Behovet är 2-8 timmar i veckan och arbetstiderna kommer att vara flexibla inom ramen av kontorstider. Beroende på projektets olika faser kan det vissa veckor krävas att du jobbar lite mer och andra veckor lite mindre. Det är dock ett krav att du kan jobba när eventet äger rum i maj 2023. Du kommer att vara deltidsanställd av Bergström & Hellqvist AB.

Vi söker dig som:

  • Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna samt har möjlighet att arbeta 2-8 timmar i veckan
  • Har möjlighet att arbeta på eventet som kommer att äga rum i maj 2023
  • Har erfarenhet från att hålla i trådarna och planera event eller liknande
  • Har goda kunskaper i Officepaketet och i övrigt god datorvana.

Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla god ordning och reda. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Du behöver vara positiv och kommunikativ eftersom du kommer ha mycket kontakt med både intern personal, föreläsare och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Start: September 2022
Omfattning: Deltid, ca 2-8 timmar i veckan
Arbetstid: Flexibelt inom ramen av kontorstider
Placering: Uppsala - möjlighet att arbeta på distans

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till info@bergstrom-hellqvist.com. Vi går igenom ansökningar löpande och sköter urvals- och intervjufasen på egen hand.

Fakta:

Om Bergström & Hellqvist AB Bergström & Hellqvist AB startades 1999 av agronomerna Magnus Bergström och Rikard Hellqvist. Företaget bedriver en verksamhet som är inriktad på att erbjuda högkvalitativa konsulttjänster och utbildningar i riskhantering, ledningssystem inom livsmedelssäkerhet och kvalitet. Kunder är framföra allt aktörer i olika delar av livsmedelskedjan, såsom industri, grossister, lager, distribution, detaljhandel och storhushåll, samt kontrollmyndigheter. Företaget har sitt kontor i Uppsala.